Hoe kom je bovenaan in google

bovenaan in Google

Professionele ICT-bedrijven kunnen je helpen om bovenaan in Google te komen. Dit is handig, bijvoorbeeld als je een bedrijf wilt beginnen en meer klanten wilt binnenhalen. Zo is de weg tussen klant en bedrijf korter. Voor allerlei bedrijven is het nuttig zo hoog mogelijk op de ranking te staan. Denk aan motivational speakers, of voor workshopleiders, die binnen afzienbare tijd een X aantal klanten voor hun workshop willen werven. De match zelf maakt het ICT-bedrijf niet. 

Mensen helpen omzet te verhogen

Door bovenaan in Google te staan kan jij als coach/workshopleider eenvoudig mensen vinden (en visa versa) die zoeken naar een baan of een stukje personal coaching willen. Dankzij Google kun je een match maken met een klant, en in de praktijk zie je vaak dat mensen met een nieuw of reeds bestaand bedrijf hun omzet fix kunnen verhogen. Een voorbeeld: een motivational speaker werft via Google een klant. En geeft de klant tips om zijn bedrijf succesvoller te laten zijn. Google is dus een onmisbare schakel in het proces van betere bedrijfsvoering en in het vinden van ontwikkelingsstrategieën; niet alleen voor de beginnende ondernemer maar ook voor de reeds gevorderde. 

Pakkende zoektermen

In verband met concurrentie is het belangrijk dat je als bedrijf(scoach) vindbaar bent middels pakkende zoektermen op Google. En dat het voor de klant onmiddellijk zichtbaar is waarom zíj de aangeboden diensten goed kunnen gebruiken. Aan gebruiksvriendelijkheid van de website hechten mensen vaak waarde. En, het is van belang dat als je op één staat op Google, daar ook blijft. Dit doe je door aanhoudend gebruik te maken van de diensten van een professioneel ICT-bedrijf voor tips en trucs. Een match maken via Google zorgt ervoor dat partijen elkaar kunnen ondersteunen in het groeiproces van marketing en bedrijfsvoering. Vooraf even een check via social media naar de klant, die zich de weg van Google heeft aangemeld, is daarbij raadzaam.
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>