Een ondernemer wil zijn klanten kennen

) CDD ( staat voor Customer Due Diligence )

Ben je ondernemer? Dan vind je een integere bedrijfsvoering. Je wilt dus je klanten kennen. Voor jou is CDD (staat voor Custonmer Due Diligence) dus belangrijk. Natuurlijk wil je zaken doen met zakenrelaties die een bedreiging vormen voor het voortbestaan van jouw bedrijf. Dat kun je voorkomen door onderzoek te doen naar jouw klanten. Door onderzoek te doen loopt de integriteit van jouw onderneming geen gevaar.

Een ondernemer moet zijn klanten screenen

Ondernemers wordt aangeraden om hun klanten zo goed mogelijk te screenen. Ondernemers die hun klanten grondig willen screenen hoeven niet te beschikken over een uitmuntende speurneus. Er is  automatiseringssoftware beschikbaar die ondernemers helpt om hun klanten grondig te screenen. Die software kan jouw bedrijf dus helpen tegen fraudeurs. Ondernemers kunnen hun klanten met behulp van deze software eenvoudig screenen. Ze kunnen bijvoorbeeld nagaan of een door een klant getoond identiteitsbewijs echt is. Ondernemers kunnen ook een KvK uittreksel toevoegen aan het dossier van een klant. 

Een ondernemer moet fraude, witwassen en terrorisme tegengaan

ben kje ondernemer? Dan wil je jouw bedrijf natuurlijk niet in gevaar brengen. Daarom ga je terrorisme, witwassen en fraudeurs uit de weg. Voor ondernemers is er een online oplossing beschikbaar waarmmee ze bedrijven en personen kunnen checken. Er is software beschikbaar voor intensieve monitoring, eenmalige transacties en het onboarding proces. De beschikbare software is is onder andere geschikt voor makelaars, verzekeraars en geldverstrekkers.

CDD optimaal vormgeven

Ondernemers geven CDD optimaal vorm met de voor ondernemers beschikbare software en tools. Die software en tools maken het mogelijk om dit essentiƫle onderdeel van hun bedrijfsvoering op de juiste manier op te pakken. Ondernemers die dat doen voldoen aan alle eisen in de Wwft wet. Ze hoeven zich dus geen zorgen te maken dat ze samenwerken met een criminele partij. Natuurlijk wil ook jij voldoen aan alle eisen in de Wwft wet. Daarom besluit je om een online demo aan te vragen voor jouw bedrijf.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *.

*
*
You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>